ارتباط با کودکان

ارتباط با کودکان
۵- درخواست ها را مهم جلوه دهید.
این سال که آیا کودکی دوست دارد کاری انجام دهد اما مبهم بودن در درخواست شما ، دستورالعمل بی توجهی کودک شما به شما است. برای اطمینان از رسیدگی به درخواست های شما ، ابتدا باید از توجه کودک خود اطمینان حاصل کنید.سپس با قاطعیت صحبت کنید تا نشان دهید منظور شما چیست و به کودک دلیل دهید که چرا باید در این زمان خاص این کار را انجام دهد.اگر کودک شما به بازی مشغول است ، جلب توجه او به شما دشوار است ، بنابراین یا زمان دیگری را انتخاب کنید یا بدانید که برای جلب توجه کودک ابتدا باید کار را انجام دهید تا درخواست شما انجام شود. یک درخواست موفقیت آمیز به این شکل خواهد بود: “جیمز ، من شما را از اسباب بازی های روی میز جدا می کنم. این مهم است زیرا روی میز جایی برای غذا خوردن وجود ندارد. “این بهتر از این خواهد بود:”آیا می توانید اسباب بازی های خود را جمع کنید؟ من قبلاً دو بار از شما خواسته ام! “
۶- بدون کلمات و برچسب های نامهربان
برخی از روشهای معمول اما مفید برای برقراری ارتباط با کودکان استفاده از تمسخر ، شرمساری و صدا زدن است. این سبک های ارتباطی می تواند منجر به مشکلاتی در رابطه والدین و کودک شود. از به کار بردن جملاتی مانند: “شما مثل یک کودک دو ساله رفتار می کنید” ، “شما من را شرمنده می کنید” ، یا “شما بد هستید” خودداری کنید . والدین گاهی اوقات از این نوع جملات استفاده می کنند تا فرزندشان درست رفتار کند. این جملات فقط باعث می شود فرزندتان مورد پسند واقع نشود و بر دید او نسبت به خودش تأثیر منفی بگذارد.
۷- از کلمات مهربان استفاده کنید.
سخنان مهربانانه رابطه خوب و ارتباط بهتری با کودک شما ایجاد می کند. کودکانی که با آنها با قدردانی و احترام صحبت می شوند ، از ارزش شخصی بالاتری نیز برخوردار هستند که به آنها امکان رشد می دهد. به جای اینکه “احمق ، من به تو گفتم که اگر با آن در دستشویی بازی کنی شکست می خورد” ، بگویید “بیایید غبار را برداریم و آن را تمیز کنیم. تصادفات اتفاق می افتد”.نمونه های دیگر کلمات مهربان:“متشکرم که به من در تهیه غذا کمک کردید.”“شما در تمیز کردن اتاق خود کار خوبی انجام دادید.”“این واقعاً احساس خوبی به من می دهد.”“من دوست دارم ببینم که تو با خواهرت خوب بازی می کنی.”“دوستت دارم.”
۸- به فرزندتان نشان دهید که آنها را قبول دارید.
وقتی کودک شما بداند شما او را همانطور که هست قبول دارید و آنطور که می خواهید نیست ، همه چیز تغییر می کند. به کودک شما اجازه می دهد نسبت به خودش تغییر کند و احساس خوبی داشته باشد.وقتی کودک شما احساس خوبی نسبت به خودش دارد،به احتمال زیاد با افراد دیگر کنار می آید. او همچنین برای به اشتراک گذاشتن افکار و احساسات خود احساس امنیت میکند. هنگامی که کودک خود را تهدید می کنید ، به او فرمان میدهید یا به او سخنرانی می کنید،باعث می شود احساس کند او بد است، او را دوست ندارید و نمیتواند کاری را به درستی انجام دهد.به عنوان مثال،اگر کودک شما بگوید ، “من آن سبزیجات را دوست ندارم” ، و شما در پاسخ بگو یید ، “سبزیجات خود را بخورید . شما همیشه سعی می کنید از آن خارج شوید” ، کودک شما احساس قطع ارتباط با شما می کند و معتقد است که شما فکر می کنید او بد است.در عوض ، یک روش برنده صحبت کردن با کودک خود را امتحان کنید . عبارتی مانند این را جایگزین کنید ، ” خوردن غذایی که از گذشته مطمئن نیستید یا طعم آن را دوست ندارید برای شما سخت است . من دوست دارم شما حداقل مقداری بخورید تا بتوانید ببینید چطور امروزه طعم و مزه را پیدا می کنید. “این جمله مبارزه فرزند شما را تأیید می کند و پیشنهادی را برای چگونگی کنترل او از شرایط ارائه می دهد.پذیرفتن فرزندتان به معنای پذیرفتن همه رفتارها نیست ، این به معنای برقراری ارتباط با روشی است که باعث شرمساری او نشود.ارتباط خوب قلب خانه های هماهنگ تر و رمز ارتباط سالم با کودک شماست . مکانی را فراهم می کند که کودک شما بتواند از آن رشد کند و رشد کند.ارتباط خوب با شما همزمان با رشد کودک شما در بزرگسالی، اساس ارتباط خوب با دیگران را تشکیل می دهد.به کار بر روی این مهارت های ارتباطی ادامه دهید.
#خانه_خلاقیت
#غرب_تهران
#کارگاه_مادر_و_کودک
#کارگاه_کودک
#مهدکودک_خوب_غرب_تهران
#بهترین_مهدکودک_غرب_تهران
#فرزندپروری
#روانشناسی_کودک
#دکتر_محسن_برزگر_خلیلی
#تربیت_صحیح
درباره مدیریت
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید