ارتباط مثبت با کودکان
ارتباط مثبت با کودکان
سن شما مهم نیست ، برقراری ارتباط مهارت مهمی است. اگرچه برای کودکان پیش
دبستانی ، توانایی آنها در برقراری ارتباط و گوش دادن به دستورالعمل ها یک منحنی
یادگیری تند در پیشرفت آنها است.گاهی اوقات ممکن است ناامیدکننده باشد اگر یک
بزرگسال نتواند حرف کودک را بفهمد یا کودک نتواند از کلمات برای به اشتراک گذاشتن
معنی آنها استفاده کند. یادگیری ارتباطات موثر بخشی اساسی در رشد کودک است.
در طول سالهای پیش دبستانی ، کودک واژگان کافی برای انجام مکالمات ساده و هم
چنین به اشتراک گذاشتن احساس خود را خواهد داشت. برای تشویق ارتباط مثبت با
کودکان ، در اینجا چند نکته مفید ارائه شده است.
۱-گوش دهید تا بفهمید.
کودک پیش دبستانی یا هنگام به اشتراک گذاشتن دوباره یک داستان ، جزئیات آنچه را که می داند به اشتراک می گذارد یا ممکن است فقط اطلاعات اساسی در مورد این ر ویداد را ارائه دهد.برای باز نگه داشتن خطوط ارتباطی بین کودک و بزرگسال،به جای گوش دادن به پاسخ،گوش دادن به درک.فرزند شما می خواهد بداند شما آنها را درک می کنید ،مهم نیست که این رویداد چقدر برای شمامهم یا بی اهمیت به نظر می رسد.مهم است که کودکان آزادانه صحبت کنند زیرا این امر می تواند اعتماد به نفس و احترام آنها را هنگام برقراری ارتباط ایجاد کند . این موضوع همچنین می تواند با بزرگتر شدن کودک در مکالمات آینده بنیادی باشد.
۲-به سطح آنها خم شوید.
برای اینکه در هنگام برقراری ارتباط با کودکان احساس راحتی بیشتری داشته باشند ، خم شوید تا در سطح چشم آنها قرار بگیرید.این به صورت فعال نشان می دهد که شما به صحبت های آنها گوش می دهید و توجه می کنید. همچنین باعث ایجاد ارتباط بین بزرگسال و کودک می شود.مواقعی پیش می آید که باید به رفتارهای بد کودک پرداخته شود اما ارائه بازخورد منفی به شکلی که کودک را با نگاه مثبت روبرو کند بسیار مهم است. این مسئله برای کودک مهم است زیرا کودک را برای نحوه مدیریت مکالمات منفی در آینده آماده میکند. خم شدن و صحبت آرام با کودک در مورد رفتار او می تواند به کودک کمک کند تا کمتر احساس ترس و وحشت کند تا بتواند آنچه را که به او گفته میشود درک کند.راهنمایی آرام درباره اینکه چگونه دفعه بعد می توانند انتخاب بهتری داشته باشند به آنها کمک میکند تا در مورد تعامل احساس مثبت کنند.
۳-احساسات آنها را تصدیق کنید.
ارتباطات از طریق بیان احساس فرد ایجاد می شود . وقتی کودک در مورد احساس خود صحبت می کند ، می خواهد مورد تأیید قرار گیرد. آنچه را که آنها به اشتراک می گذارند با گفتن “گریه را متوقف کنید” رد نکنید. اینها می تواند کودک را بی اعتبار کند و راهی مطمئن برای پنهان کردن احساس خود در آینده است. با ارائه همدلی خطوط ارتباطی را باز نگه دارید. با پاسخ “من احساس شما را درک می کنم” پاسخ دهید.این به آنها کمک می کند احساسات خود را بدون ترس از قضاوت به اشتراک بگذارند تا احساس ناشنوایی یا سو تفاهم نداشته باشند.
۴-پاسخ خود را کنترل کنید.
کودکان می توانند مواردی را بیان کنند و انجام دهند که بتواند واکنش احساسی شما را برانگیزد. ارتباط مثبت با کودکان بسیار به نحوه کنترل احساسات خود متکی است . از گفتن کلماتی که بعداً پشیمان می شوید خودداری کنید.انفجارهای شدید را کنترل کنید و سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید – به ویژه هنگامی که رفتار بدی رخ می دهد. شمارش ده تا قبل از پاسخ دادن به کودک می تواند راهی عالی برای کمک به انتشار احساسات ، قبل از بیان آنها باشد.
۵-شفاف باشید.
هنگام صحبت با کودکان ، با دستورالعمل ها روشن باشید و هنگام تحویل آنها اعتماد به نفس داشته باشید. اگر کودک بتواند عدم اعتماد به نفس خود را در نحوه صحبت با او احساس کند ،غالباً برخلاف آنچه از او خواسته شده است عمل خواهد کرد.ارائه ارتباطات برای احترام متقابل مهم است.نحوه صحبت شما با کودکان نه تنها شخصیت شما را نشان می دهد،بلکه به عنوان مثال هدایت می شود. کودکان از رفتاری که می بینند تقلید خواهند کرد. هنگام برقراری ارتباط ، قاطع باشید ، بنابراین کودک شما می تواند هنگام برقراری ارتباط با دیگران ابراز وجود کند.َ
#خانه_خلاقیت
#مهارت_ارتباطی
#غرب_تهران
#مهدکودک_خوب_غرب_تهران
#بهترین_مهدکودک_غرب_تهران
#فرزندپروری
#کارگاه_مادر_و_کودک
#کارگاه_کودک
#مادرانه
دیدگاهتان را بنویسید