نکات آموزش ایمنی آنلاین
نکات آموزش ایمنی آنلاین
آموزش آنلاین ایمنی
نکات آموزش ایمنی آنلاین گذشته ممکن است اکنون چندان مورد توجه نباشد . با
استفاده از کودکان در هر سنی از اینترنت ، والدین باید از خطرات آنلاین و چگونگی
کمک به فرزندان خود برای محافظت از خود در برابر آسیب ها آگاه باشند.نکات ایمنی
آنلاین ما برای والدین مطمئناً کمک خواهد کرد.
“یک زمین بازی مجازی بزرگ …”
اگر فکر می کنید اینترنت یک زمین بازی بزرگ مجازی است که به اندازه کافی بزرگ است و می تواند دنیایی پر از غریبه،از بسیاری زمینه ها،از هر سن و فرهنگ داشته باشد،پس روشن است که چرا نمی خواهید فرزند شما بدون نظارت برود و بازی کند؟ این اساساً همان اینترنت است ، اگرچه زمین بازی آنلاین بسیار بزرگتر از آن است که تصور می کردیم . درست همانطور که از زندگی واقعی انتظار دارید ، قلدرها و خطرات ایمنی نیز در اینترنت وجود دارد. این خطر همیشه وجود دارد که کمی از محلی که قرار است دور شویم و به یک قسمت کاملاً متفاوت، تاریک و ترسناک از زمین بازی برویم که در آن ممکن است در معرض محتوا قرار بگیریم و افرادی که منافع ما را در نظر ندارند .نیازی به گفتن نیست که بدون نظارت قبلی کودک درمورد خطرات ، بدون نظارت کودک را می توان بسیار خطرناک دانست. با این حال ، این بدان معنا نیست که اینترنت همه چیز بدی است. در واقع ، درست مثل یک زمین بازی واقعی ، بسیاری از سرگرمی ها معاشرت ها و آموزش های آنلاین وجود دارد. بازی ها ، وب سایت ها،برنامه ها و رسانه های اجتماعی به کودکان امکان می دهد خلاقیت ایجاد کرده و شخصیت خود را ضمن ایجاد دوستی معنادار ابراز کنند.خواه ما آن را درک کنیم یا نکنیم ، محافظت از کودک در برابرخطرات آنلاین بسیار مهم است در حالی که آنها را به داشتن ارتباط سالم با اینترنت ترغیب می کنید. با آموزش اصول ایمنی آنلاین به اوایل ، شما به کودک خود این قدرت را می دهید تا از اینترنت به گونه ای استفاده کند که همیشه در پایان هر روز از اینکه چیز جدیدی یاد گرفته اند خوشحال و راضی شود از سیستم خارج شود.
آموزش آنلاین ایمنی
۱-اگر آن را به یک غریبه در اتوبوس نمی گفتید ، آن را به اینترنت نگویید.
در حالی که رسانه های اجتماعی و سایر برنامه ها و بازی ها می توانند این توهم را در کودکان ایجاد کنند که در یک فضای “امن” و “خصوصی” قرار دارند ، اما مهم است که به کودک خود زودهنگام یاد دهید که هر چیزی که به صورت آنلاین به اشتراک میگذارندواقعاً خصوصی نیست . چه آدرس خانه آنها باشد ، چه رازی در مورد خودشان که نمیخواهند کسی به جز یک دوست صمیمی از آن مطلع شود یا حتی شماره تلفن شخصی آن ها ، مطمئن شو ید که کودک شما می فهمد اگر اطلاعات را برای غریبه ای در اتوبوس فاش نمیکند (یا یک غریبه در هر شرایطی) پس آنها نباید آن را به صورت آنلاین نیز به اشتراک بگذارند.خیلی ساده ، هیچ حرفی نمی زند که ممکن است در حال مشاهده نمایه آنلاین فرزند شما باشد یا مکالمات “خصوصی” او را بخواند.نقض داده ها به کنار ، حتی مواردی به سادگی نداشتن تنظیمات حریم خصوصی کافی میتواند اطلاعات شخصی را برای کل اینترنت قابل دسترسی کند – و این می تواند به دلایلی خطرات ایمنی را ایجاد کند.
آموزش آنلاین ایمنی
۲-همیشه تنظیمات حریم خصوصی خود را در بالاترین سطح قرار دهید.
این روش خوب است که به طور منظم با کودک خود بنشینید و تنظیمات حریم خصوصی او را در همه رسانه های اجتماعی ، وب سایت ها ، برنامه ها و بازی هایی که استفاده می کند مرور کنید. شرکت ها سیاست های حفظ حریم خصوصی خود را آنقدر مکرر به روز می کنند که به راحتی می توان در صورت تغییر تغییری را از دست داد ،و این به این معنی است که شما بدون اطلاع از آن ، اطلاعات مربوط به خود را با بقیه جهان به اشتراک می گذارید.ماهانه یک بار ، نکته ای را بیان کنید تا با فرزند خود بنشینید و به هر حسابی که به صورت آنلاین دارد وارد شوید. به آنها اجازه دهید در مرور تنظیمات حریم خصوصی خود نقشی فعال داشته باشند و سوالاتی مانند “چه کسی واقعاً به این اطلاعات احتیاج دارد؟” گاهی اوقات پروفایل های آنلاین اطلاعات زیادی غیر ضروری را در مورد ما درخواست می کنند که بر ا ی داشتن حساب کاربری در شرکت اجباری نیست.به ویژه در سایت هایی که قرار است این اطلاعات برای بازدید عموم در دسترس باشد ، تا حد امکان این اطلاعات غیرضروری را حذف کنید.کودک خود را در هنگام مرور تنظیمات حریم خصوصی ، از این قبیل به عادت های خوبی سوق دهد ، این کودک را ترغیب می کند که با بزرگتر شدن و گسترش اینترنت و جستجوی وب سایت ها و برنامه های جدید ، این دانش را با خود ببرد.
آموزش آنلاین ایمنی
۳-اگر چیزی را مشاهده کردید که باعث ناراحتی شما می شود ، به یک بزرگسال بگویید.
به کودک خود کمک کنید تا درک کند اینترنت در حباب خودش وجود ندارد. هر مشکلی که ممکن است به صورت آنلاین با آن روبرو شوند ، اعم از اینکه شاهد آزار و اذیت آنلاین یا دریافت پیامهای عجیب و غریب از یک غریبه باشد ، نباید فقط به این دلیل که در یک فضای آنلاین اتفاق می افتد ، از اهمیت کمتری برخوردار شود .حتماً محیطی را ایجاد کنید که بتوان گفتگوها و تعاملات آنلاین را به همان اندازه مکالمات زندگی واقعی گفتگو کرد. برای کودک خود روشن کنید که هیچ دلیلی ندارد که از هر چیزی که ممکن است دیده باشد یا هر اتفاقی که به صورت آنلاین برای او رخ داده شرم کند و نگران باشید. شما اینجا هستید که مهم نیست که از آنها پشتیبانی کنید.
#خانه_خلاقیت
#غرب_تهران
#کارگاه_مادر_و_کودک
#کارگاه-کودک
#فرزندپروری
#مادرانه
#مهدکودک_خوب_غرب_تهران
#بهترین_مهدکودک_غرب_تهران
#مهدکودک_دوزبانه
دیدگاهتان را بنویسید