تکنیک های تقویت تمرکز کودکان
تکنیک های تقویت تمرکز کودکان
هر کودکی روش متفاوتی دارد.
بهتر است بدانید کودک شما در کدام گروه قرار دارد، چون بهاینصورت کودک اطلاعات را بهتر درک میکند و یادگیری او بلندمدتتر میشودو بهکارگیری تکنیک های تقویت تمرکز در کودکان از عوامل پیشرفت در زمینه یادگیری است.
گروه های مختلف کودکان
🔻دیداری:
کودکانی که دیداری هستند وقی چیزی را میبینند بهتر آن را درک میکنند. در این مورد، کودک وقتی بهتر میتواند تمرکز کند که اطلاعات را میخواند و آن را مینویسد.البته دونوع یادگیرنده دیداری وجود دارد.
یادگیرنده تصویری و یادگیرنده کلمه ای و گاهی کودکان ترکیبی از این دونوع هستند.در این موارد راهکارهای زیر کاربردی است:
- درستکردن فلش کارت: اگر کودک شما باید مفاهیم را یاد بگیرد، نوشتن آنها روی یک کارت کوچک و دائم نشاندادن به او، کمک میکند این مفاهیم را سریعتر درک کند و بهخاطر بسپارد.
- نقاشیکردن:
از کودک بخواهید چیزی را که یادمیگیرد، نقاشی کند.
این کار کمک میکند کودک مطالب را بهتر در ذهن خود ببیند و سبب ثبت مطالب می شود.
- خطخطیکردن:
معمولا میبینیم که کودک وقتی درس میخواند گوشه کتاب را خطخطی میکند و فکر میکنیم حواس او پرت شده. ولی درواقع خطخطیکردن کمک میکندکودک مطالب را بهخاطر بسپارد و بعدا راحتتر آنها را بهیاد آورد.
🔻شنیداری:
کودکانی که وقتی چیزی را میشنوند آن را بهتر درک میکنند، یادگیری شنیداری دارند.در این موارد راهکار زیر کاربردی است:
- بلندخواندن: کودکانی که یادگیری شنیداری دارند وقتی مطالب را بلندبلند میخوانند یا به خواندن کسی دیگر گوش میدهند، بهتر یاد میگیرند. در این موارد کتابهای صوتی برای کودک بهتر از کتابهای کاغذی هستند.
🔻حرکتی:
کودکانی که یادگیری حرکتی دارند، باید مطالبی که میخوانند را لمس کنند تا آن را بهتر بفهمند و درک کنند. برای این کودکان، یادگیری با برنامههای عملی بهتر از بلندخواندن و نوشتن است.
تکنیک های تقویت تمرکز کودکان
بهکارگیری تکنیک های تقویت تمرکز کودکان سبب بالابردن دقت در آنها میشود و همین امر زمینه ساز بروز خلاقیت و ایده پردازی است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر:
۴۴۱۵۰۵۲۶
۰۹۱۹۰۳۱۶۸۷۵
دیدگاهتان را بنویسید