ارتباط با کودکان

ارتباط با کودکان
۸ نکته برای بهبود ارتباط با کودکان
بیشتر والدین در دادن دستورالعمل ها یا ارائه حقایق به بچه های خود بسیار سرآمد هستند.
به عنوان مثال ، “لطفاً برای مدرسه آماده شوید” ، یا “هنگام عبور از جاده باید مراقب اتومبیل
باشید”مواردی هستند که والدین معمولاً از آن رنج می برند.مبارزات با ارتباطات معمولاً زمانی
اتفاق می افتد که احساسات بزرگ درگیر شود . این ممکن است احساسات کودک شما ،
احساسات شما یا هر دو باشد.برخی از والدین همراه با جلب توجه بچه ها به من می گویند
که آنها تلاش می کنند فرزندشان به غیر از پاسخهای یک کلمه ای با آنها ارتباط برقرار کند.آنها
می خواهند بدانند که چگونه بهتر است با فرزندشان ارتباط برقرار کنند تا فرزندشان بتواند افکار
، احساسات و تجربیات را با آنها در میان بگذارد . وقتی با کودک خود به خوبی ارتباط برقرار می
کنید، منجر به یک رابطه قوی ، همکاری بیشتر و احساس ارزشمندی می شود.وقتی ارتباطات
یک مبارزه باشد ، می تواند منجر به خاموش شدن کودک ، درگیری و احساس بی ارزشی شود.
وقتی بچه ها (یا والدین) با احساسات بزرگی درگیر هستند ، چگونه والدین می توانند با بچه ها
صحبت کنند؟ چگونه می توانیم صحبت کنیم تا کودکان گوش دهند؟ چگونه می توانیم فرزندانمان
را تشویق کنیم که با ما صحبت کنند؟
۱-از عبارات مناسب استفاده کنید.
این جملات کودک شما را به بیان بیشتر ، و به اشتراک گذاشتن ایده ها و احساسات ترغیب می کند. آنها به کودک شما می گویند که شما واقعاً گوش می دهید و علاقه مند هستید. آنها همچنین با شما ارتباط برقرار می کنند که شما فکر می کنید ایده های او مهم هستند،و شما او را می پذیرید و به گفته های او احترام می گذارید.نمونه هایی از عبارات مناسب :“وای”“می بینم.”“اوه”“در مورد آن چطور!”“واقعاً؟”“بیشتر بگو.”“جالبه.”“حیرت آور”وقتی از این جملات استفاده می کنید ، کودک شما این حس را پیدا می کند که شما واقعاً علاقه مند هستید. کودکان بیشتر فکر می کنند وقتی فکر می کنند شما با آنچه آنها می گویند درگیر هستید ، اشتراک می گذارند. ناگفته نماند که شما همچنین باید از آنچه انجام می دهید نگاه کنید و روی آنها تمرکز کنید. کلمات به تنهایی حساب نمی شوند.

ارتباط با کودکان
۲-کمتر از “نباید” استفاده کنید.
برخی از کودکان “نباید” ها را زیاد می شنوند. اغلب والدین می دانند که نمی خواهند چه اتفاقی بیفتد ، بنابراین با جمله “نکن” منجر می شوند. نقطه ضعف اظهارات “نکن” این است که آنها قادر به ارتقا رفتار مثبتی نیستند که شما می خواهید ببینید . در صورت وجود ، آنها رفتاری را که شما نمی خواهید تقویت می کنند . تصور اینکه وقتی با دوستانتان صحبت می کنید ، با فرزندتان صحبت می کنید می تواند عادت “نکن” را ترک کند. ما به ندرت می توانیم به د و ستان خود بگوییم “این کار را نکن ، آن کار را نکن” و قتی آنها به ملاقات می آیند. در عوض ما از پیشنهادهای بازتر و محترمانه تری استفاده می کنیم. بطور مثال : “بیرون نرو ، سرد است” ، می شود ، “لطفاً در داخل بمان. برای بازی در بیرون خیلی سرد است.”“به برادرت ضربه نزن ،” می شود ، “آرام با برادرت بازی کن.”“روی فرش رنگ نکنید” ، می شود ، “لطفا رنگ خود را روی میز قرار دهید.”
۳-با کودک خود صحبت کنید ، نه در مورد فرزندتان.
به جای اینکه فقط دستورالعمل بدهید،کودک خود را درگیر مکالمه ای دو طرفه کنید.این به معنای صحبت کردن و گوش دادن به صحبت های فرزندتان است. این مسئله ممکن است در شرایطی که کودک شما دارای واژگان یا علایق محدودی است چالش برانگیز باشد ، اما اگر میخواهید یک رابطه سالم و هم اکنون داشته باشید ، تمرین آن بسیار مهم است.این عادت خوبی است که به آن وارد شوید زیرا ، وقتی کودک شما مهارت کلامی بیشتری دارد ، او می خواهد با شما صحبت کند. وقتی “در” از کودک صحبت میکنیم ، به ما این پیام را می دهیم که افکار و احساسات او مهم یا جالب نیستند و رابطه والدین مربوط به کودک است که آنچه شما می خواهید انجام می دهد.
۴- برای برقراری ارتباط از عبارات “I” استفاده کنید.
والدین اغلب با جملات “شما” با فرزندان خود صحبت می کنند: “شما خیلی نامرتب هستید” ، “شما آفت هستید” یا “احمق هستید”. استفاده از جملات “من” می تواند به ما کمک کند تا وضوح رفتار کودکمان را به طور واضح تر بیان کنیم. همچنین به کودک شما ایده بیشتری درباره آنچه از او انتظار می رود می دهد و مسئولیت بیشتری را برای او ایجاد می کند تا تغییر کند.در اینجا چند نمونه آورده شده است:“تو آفت هستی” می شود “من احساس خستگی ندارم که بازی کنم.”“اتاق خواب شما ننگ است” می شود “من به شما نیاز دارم که وسایل خود را بردارید.”“شما هیچ منطقی ندارید” می شود “نمی فهمم. آیا می توانید دوباره آن را توضیح دهید؟”
#خانه_خلاقیت
#فرزندپروری
#کارگاه_مادر_و_کودک
#کارگاه_کودک
#بازی
#غرب_تهران
#دکتر_محسن_برزگر_خلیلی
#مهدکودک_خوب_غرب_تهران
#بهترین_مهدکودک_غرب_تهران
درباره مدیریت
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید